Halve Finales Kleine Prijs van Fryslan 2020

Na de Singer-songwriters die op 1 augustus, na lange tijd eindelijk weer eens het podium mochten betreden voor publiek, is het nu de beurt aan de bands en uitgebreidere eenmansacts om de juryleden te overtuigen van hun talenten tijdens de halve finales van De Kleine Prijs van Fryslân. Deze vinden plaats op zaterdagavond 5 september (in Poppodium Het Bolwerk, Sneek) en op zondagmiddag 6 september (in Poppodium Iduna, Drachten).

Op 5 september zullen de volgende acts strijden om een plekje in de finale die 19 september in Neushoorn plaats zal vinden.

 

Op 6 september gaat de ‘strijd’ verder met:

 

In verband met de corona maatregelen zijn beide podia nog altijd beperkt in de hoeveelheid toeschouwers die zij kunnen toelaten om deze halve finales bij te wonen.

Het is om die reden dan ook noodzakelijk om je aan te melden via: poppodiumbolwerk@cultuurkwartier.nl voor de shows van zaterdag 5 september- en/of via: info@iduna.nl als je de shows van zondag 6 september wilt bijwonen.
Bij aanmelding is het van belang dat alle namen, telefoonnummers en mailadressen van het gezelschap worden vermeld.

Wij zien jullie graag op 5 en / of 6 september in Sneek en Drachten.

Boekenlegger op de permalink.