Update

corona blauwOok Kleine Prijs van Fryslân, de deelnemende acts, organisatoren en de fans, worden getroffen door de Corona maatregelen, want hoe spijtig ook, de geplande voorrondes zullen in de meeste gevallen moeten worden verplaatst.

Wij laten ons niet graag uit het veld slaan door de vloedgolf aan berichten over het Corona virus, maar hebben veel begrip voor de gestelde maatregelen van het RIVM. We doen daarom ons best om ons hieraan te houden. De gezondheid van ons allen staat ten slotte voorop.

Momenteel zijn we in overleg met de organisatoren van de geplande voorrondes en we werken in het geval van annuleringen, toe naar nieuwe data voor de voorrondes in –>> Oosterwolde, Franeker en Heerenveen.

De Voorronde Kleine Prijs van Fryslân in Scooter’S van vanavond blijft vooralsnog staan. Ton Eijer van Cafe Scooters Leeuwarden zegt zich strikt te houden aan de richtlijnen van het RIVM door o.a. met een teller te werken en niet meer dan 100 man binnen te laten. Een van de deelnemende acts, Hands Off heeft zich helaas terug moeten trekken.

De geplande voorronde van 3 April in Dokkum blijft voorlopig ook staan. Hopelijk is de druk tegen die tijd een beetje van de ketel!

Boekenlegger op de permalink.