Voorronde Kleine Prijs van Fryslân in Scooter’S van vrijdag 13 maart houdt zich aan de maatregelen van het RIVM en beperkt de toegang tot maximaal 100 man, inclusief alle deelnemende acts!

De feministische songwriter, zangeres, rapper en producer Faeniks is niet bang voor Corona en en gaat er een feestje van maken morgen tijdens de Voorronde Kleine Prijs van Fryslân in Scooter’S.

FAENIKS

Faeniks maakt popliedjes die verwikkeld zijn in een hevige romance met R&B, hiphop en poëzie. Het is bravoure, kwetsbaarheid, humor en charisma op dikke beats. Haar teksten zijn spitsvondige en humoristische uitwassen van de absurditeit en het drama van het dagelijks leven, waar we allemaal mee struggelen. Faeniks doet het als een wijf. Ze praat als een wijf, werkt als een wijf, fixt als een wijf en vecht als een wijf. Ze zingt, mompelt en rapt live op haar eigen beats, en haar publiek is deel van de show.
“We’re in this together, dus hup, schouders eronder en doorgaan. Dus struikel, krabbel op, en houd moed. Doe het als een wijf”.

 

 

Boekenlegger op de permalink.