Finalisten bekend!

De eerste halve finale vond plaats op 21 juni in Neushoorn Leeuwarden. Deze halve finale werd gepresenteerd door: Marjanne Klijnstra. De juryleden Klaas Zijlstra, Willem de Vries en Jeroen Toussaint kregen de lastige taak om daar twee winnaars uit te kiezen. Uiteindelijk kozen zij voor de winnaars: All over Again (Alternative/grunge/hardrock en de runner-up BOYAKIRA (Genre Neutrale Clown Punk).  

cof
In de tweede halve finale op 22 juni in Iduna kwamen daar de bands Ganos Lal (Psychedelic StonerDoom) en de runner-up The Wabe (Mystery Wave) bij. Die werden gekozen door de juryleden: Chris Garrit (tevens presentator), Peter Sijbenga, Immie Jonkman en Richard Postma. Friesland Pop gaf de twee wildcards aan Delore (Nederlandstalige pop) en Noorderlicht (hiphop). Zij maken de finale op 20 september in Het Bolwerk Sneek compleet.

Graag zien we jullie dan tijdens de Grand Finale op 20 september!

Boekenlegger op de permalink.