Inschrijving Kleine Prijs van Fryslan 2018 is gestart

De inschrijving is van start gegaan voor talentenwedstrijd Kleine Prijs van Fryslân 2018!

De 2017-editie van de Kleine Prijs van Fryslân is gewonnen door Katie Koss die een fenomenale show liet zien tijdens de finale. Nu zijn de voorbereidingen gestart voor de Kleine Prijs van Fryslân 2018.

De Kleine Prijs van Fryslân 2018 bestaat uit 7 voorrondes in februari/maart, 2 halve finales in mei (Bolwerk, Sneek en Neushoorn, Leeuwarden) en 1 finale in juni (Iduna, Drachten). In de finale zullen verschillende prijzen worden weggegeven. De winnende act gaat optreden op: Freeze Festival 2018, Eurosonic Noorderslag 2019, Pop City 2018 en Befrijdingsfestival 2019. De winnende act zal ook een cheque van 1500€ in ontvangst nemen om te besteden aan tijd in de studio. Tevens is er een publieksprijs en zijn er vijf muzikantenprijzen (beste zang, gitarist, drummer, bassist en overige). De publieksprijs bestaat uit een cheque van 1000€ te besteden bij July Interactive.

De Kleine Prijs van Fryslân staat open voor alle muzikanten, ongeacht genre en heeft als doel om ervoor te zorgen dat beginnende acts uit de Friese popcultuur een mogelijkheid krijgen om op te treden. Er zijn echter wel een paar voorwaarden om mee te doen aan de Kleine Prijs van Fryslân. Als act mag je meedoen als: minimaal 50% van deze act uit Friesland komt, de act alleen eigen werk speelt, de act nog geen platencontract heeft en als de act geen voormalig winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân is.

Ben jij een beginnende act/artiest en wil je graag meer podiumervaring: schrijf je dan hier in.

Boekenlegger op de permalink.