2 juni: De Finale

Vrijdagavond 2 juni is het zo ver! De finale van de Kleine Prijs van Fryslân 2017. In de grote zaal van Neushoorn gaan de 6 acts die nog staande zijn de strijd met elkaar aan: FonK, Cosmute, Sweetgodanimals, Poets and Addicts, Feral Tides XL en Katie Koss. Kaartjes kosten maar 5,- en zijn te koop aan de kassa van Neushoorn & natuurlijk online!

De winnaar gaat er vandoor met een rijkgevuld prijzenpakket

  • Studiotijd in studio naar keuze á 1500,-
  • Optreden op Eurosonic 2018
  • Optreden op Freeze Festival 2017
  • Optreden op Befrijdingsfestival Fryslân 2018
  • Deelname aan de Sena Performers POPnl Award in De Melkweg

Publieksprijsjuly_logo

Voor de publieksprijs winnaar staat er ook een fijne prijs klaar, namelijk een multimediaprijs t.w.v. 1000,- te besteden bij July Interactive! Dit kan bijvoorbeeld besteed worden aan een video clip, vormgeving van een album, merchandise etc.

Muzikantenprijzen

Ook de beste muzikanten van de avond worden beloond. Ongeacht met welke act zij 1_KEYMUSIC_RGBdeelnemen worden er prijzen uitgereikt voor beste zang, gitarist, drums, bassist en misschien wel de leukste categorie: Overige. Deze 5 uitblinkers gaan naar huis met een cheque van 100,- te besteden bij KEYMUSIC Leeuwarden!

 

Boekenlegger op de permalink.