Halve finalisten Kleine Prijs van Fryslân 2016!

Wie wint dit jaar de Kleine Prijs van Fryslan?

Voor de dertigste keer organiseert Friesland Pop de Kleine Prijs van Fryslân. Al die jaren had de Kleine Prijs hetzelfde belangrijke doel voor ogen: het creëren van optreedmogelijkheden voor beginnende Friese popartiesten. In de afgelopen jaren kende de Kleine Prijs landelijk doorgebroken winnaars als Mr. Wallace, Daily Bread, Sväva, The Homesick en meest recent Abdomen.

De hele maand maart stond in het teken van de voorrondes, welke toegang gaven tot de halve finales in april. Vertrouwd zijn locaties als Scooter’S in Drachten en Leeuwarden, maar ook Het Kiehool in Burgum. Nieuw dit jaar is Het Hert in Joure. De Musykfabryk in Heerenveen en De Koornbeurs in Franeker maken het lijstje met voorrondes compleet.

Van de 43 acts die het podium betraden zijn nog 12 acts over die we tijdens de halve finales terug gaan zien:

Poets & Addicts
Smiley Virus
Art of Pain
Pendants
O, Kutjes
Sanctuary
Wine & Willow
Dat Schilt
Brightside
The Blue
Blisss
Feral Tides

De halve finales vinden plaats op 15 april in Het Bolwerk, Sneek & 22 april in Iduna, Drachten.

Boekenlegger op de permalink.