Smiley Virus wint voorronde Buitenpost

smileyvirusIn een goed gevuld Koartling is het Smiley Virus dat als winnaar uit de bus komt. 3VOOR12 deed verslag en schreef: “Het zijn vooral de gierende gitaren die vanavond de overhand hebben. Captain Disco and the Denim Dogs laten zich vooral inspireren door Foo Fighters, De Staat en John Coffey. De heren van Outpost kiezen de route van de klassieke rockpaden. De jonge honden van Sackback zoeken hun weg vol overgave in de metal. Smiley Virus begon als coverbandje, maar ze staan inmiddels zelfverzekerd op de planken met hun eigen nummers die druipen van de blues- en punkrock. Friends Indeed is de formatie waarbij het allemaal iets rustiger aan toe gaat met akoestische gitaren en twee zangeressen.” De overige acts kunnen nog kans maken op een wildcard.

 

Boekenlegger op de permalink.